WOS x DESIGNERS - MAD PEACH JEWLERY

WOS x DESIGNERS

"Min kollektion är mer än mina silvertuttar, men de summerar bra vad jag står för: återvunnet silver och att ge tillbaka"

 Madeleine Ljungqvist är grundaren bakom smyckesmärket Mad Peach Jewellery. Nedan svarar hon på 3 snabba frågor om sig själv och sitt märke!

 

Vad inspireras du av? Beskriv med tre ord! 
Att berätta historier!

 Vad kännetecknar Mad Peach Jewellery? 
Schyssta pattar! Min kollektion är mer än mina silvertuttar, men de summerar bra vad jag står för: återvunnet silver och att ge tillbaka. Jag, och du som handlar av mig donerar just nu till organisation Kvinna till Kvinna.

 Hur föddes idén till att bli smyckesdesigner? 
Av en slump i Rishikesh, Indien. Jag började prata med en smed och butiksägare och blev hooked med en gång. Att se mina skisser komma till liv - WOW, en oslagbar känsla! Det här ville jag lära mig mer om, vilket blev en första kollektion. Allt jag skapar har en historia bakom sig, för mig är det viktigt. 

Shop News