Widing O Stöllman AB är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter på denna webbplats. Vi följer gällande lagar och krav enligt gällande dataskyddsregler. För att kunna erbjuda våra kunder bra service innebär det att vi sparar och skyddar vissa personuppgifter enligt gällande skyddsregler.

Alla personuppgifter som du lämnar till WOS när du genomför ett köp kommer att behandlas varsamt. Informationen kommer att användas endast i syftet att WOS skall kunna fullgöra sina åtaganden gentemot dig vid köp samt i kommunikationen mellan dig som kund och WOS. Personuppgifter vi lagrar är: Namn, adress, e-post och köphistorik. Vi samarbetar med Klarna och Pay-Pal som i sin tur lagrar de uppgifter du lämnat till dem. Den e-post du själv lämnar för att prenumerera på vårt nyhetsbrev används för att ge dig de senaste nyheterna och erbjudande via e-post. 

Har du några frågor, eller vill du att vi ska radera dina användaruppgifter, är du alltid välkommen att ta kontakt med oss! Mejla gärna till shop@wosstore.com

För att vi ska kunna erbjuda dig Klarnas, Mondidos och Paypals betalsätt behöver vi dela vissa av dina personuppgifter till dem. Såsom kontakt- och orderinformation, för att Klarna, Mondido och Paypal ska kunna bedömma om du kan erbjudas deras betalningsmetoder och för att skräddarsy tjänsten åt dig.

Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskydddslag. Läs mer här; Klarnas dataskyddslag.

Allmänna tävlingsregler

  1. Genom att acceptera tävlingsvillkoren godkänner du att de uppgifter du lämnar om dig själv i samband med insändande av bidrag kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. I samband med publicering av vinnare av tävlingen kommer personuppgifter som namn, efternamn, mailadress och telefonnummer sparas. 
  2. Genom att godkänna dessa allmänna tävlingsvillkor samtycker du till personuppgiftsbehandling enligt ovan. 
  3. Genom att acceptera tävlingsvillkoren godkänner du att Widing o Stöllman AB får använda din mailadress och telefonnummer till för marknadskommunikation som exempelvis nyhetsbrev.
  4. Ansvarig för tävlingen är: Widing o Stöllman ABVästberga allé 60, 126 30 Hägersten
  5. För att delta i tävlingen måste du bo och vara folkbokförd i Sverige, fyllt 18 år vid tävlingens start samt acceptera reglerna för tävlingen.
  6. Var med och tävla om ett presentkort värt 2500 kr på Wosstore.com. För att tävla behöver du svara på tre frågor och lämna ditt namn, ditt mobilnummer och din e-post adress för att du ska kunna bli kontaktad för det ifall du vinner.
  7. Tävlingen pågår mellan den 19 januari och 16 februari 2024.
  8. Priset är ett presentkort värt 2500 kr som kan användas på wosstore.com.
  9. Du kan delta 1 gång i tävlingen genom att svara på formuläret. Sammanlagt kommer (1) vinnare att utses.
  10. Vinnaren ansvarar för eventuell vinstskatt.
  11. I händelse av dispyt över reglerna, uppträdande, resultat och alla andra ärenden i relation till tävlingen kommer Widing o Stöllman AB beslut vara slutgiltigt och ingen korrespondens eller diskussion kommer att inledas.
  12. Vid misstanke om fusk i något avseende äger Widing o Stöllman AB rätt att diskvalificera bidrag. Detta liksom övriga beslut av tävlingsjuryn kan inte överklagas.
  13. Vinnarna utses av en jury bestående av representanter från Widing o Stöllman AB Temet. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut.
  14. Vinnaren kommer att kontaktas via e-post. Widing o Stöllman AB kommer att försöka nå vinnaren under 5 arbetsdagar från tävlingen avslutats. Om inte vinnaren gått att nå äger Widing o Stöllman AB rätt att utse en ny vinnare i tävlingen. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller mot andra varor.
  15. Genom att delta i tävlingen garanterar du att du uppfyller tävlingsvillkoren. Widing o Stöllman AB förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som inte uppfyller ovan tävlingsvillkor.